Wat doen wij?

Auto- en motorrijschool Vincent Fijan is al vele jaren een begrip in Nieuwerkerk aan den IJssel en omstreken. Ons doel is om je op een veilig en verantwoorde manier je rijbewijs te laten halen.

Zo kan je er van op aan dat je kwalitatief hoogwaardige lessen krijgt van gekwalificeerde instructeurs.
Wij geven onder anderen rijlessen voor de auto, motor, aanhanger en voor de bromfiets/snorfiets.

Kortom ben je op zoek naar een goede en betrouwbare rijschool en wil je leuke maar vooral ook eerlijke instructeurs, dan is Auto- en motorrijschool Vincent Fijan de beste keuze.

Onze instructeurs

Aangenaam, mijn naam is Vincent Fijan.

Een avond met broccoli en kip is niet te missen in mijn week. Even als koffie met een zoetje in de ochtend. Gepassioneerd door drummen en muziek, met het juiste ritme naar het mooiste resultaat. Een hart dat streeft naar tevredenheid met als doelstelling; "Stel niet uit tot morgen wat vandaag nog mogelijk is".

Aangenaam, mijn naam is Virgil van Leeuwe.

De dag begint voor mij met een boterham hagelslag of yoghurt muesli. Daarbij drink ik koffie met melk. Met hobby’s als Dakar en voetbal ben ik niet bang voor een uitdaging. Mijn grootste droom; "Meedoen aan Dakar".

Benzine stroomt door de aderen, aangedreven door kalmte en nuchterheid.
"Iets niet kunnen, is iets niet willen". Daarom ga ik door tot het uiterste.

Aangenaam, mijn naam is Dominique de Groot.

Ik drink mijn koffie met suiker, liefst met wat lekkers erbij. ’s Nachts kun je me wakker maken voor een broodje kaassouffle met pindasaus. Ik vul mijn vrije tijd het liefst met familie en vrienden. Maar helemaal alleen een rondje hardlopen vind ik ook heerlijk.

Sta altijd paraat voor iedereen, mijn motto is dan ook, "Wie wat geeft krijgt wat terug"
Rechtvaardigheid zit in mijn bloed en een grapje tussendoor moet ook kunnen.