Bromfietslessen bij Rijschool Vincent Fijan

Lekker op de bromfiets of stoere scooter naar school gaan. Nooit meer op de trappers hoeven staan met wind tegen en je in het zweet fietsen.


Per 1 maart 2010 bestaat de opleiding tot het behalen van het bromfiets rijbewijs niet alleen meer uit een theorie examen. De overheid heeft besloten er een praktijkexamen bij te voegen. Net als met de personenauto, motor en aanhanger zul je naar het CBR moeten en daar een examen moeten afleggen. Het examen bestaat uit het laten zien dat je op een veilige en verantwoorde manier deel neemt aan het verkeer. Voor deze bromfiets categorie heeft Auto- en motorrijschool Vincent Fijan een speciale opleiding ontwikkeld. Deze opleiding bestaat uit vier uur praktijk, een praktijk examen en een theorie examen.

Zodra je 16 bent geworden kan je als starten met het theorie examen. Om daarna snel door te kunnen gaan met de praktijk. Zodra beide examens met een positief resultaat zijn afgerond kan je zelfstandig de weg op. Bovendien heb je een prima basis gelegd voor bijvoorbeeld je autorijbewijs.

Voor onze rijlessen hebben wij twee Kymco Agility bromfietsen staan. Dit zijn mooie en sportieve bromfietsen waarmee je gezien wilt worden. De bromfietsen zijn makkelijk te hanteren en worden ervaren als prettig.

Auto- en motorrijschool Vincent Fijan werkt samen met een tweewieler dealer in de regio en kan je daarom voorzien van een fikse korting bij aanschaf van bijvoorbeeld een bromfiets, snorfiets of de benodigde kleding. Na het behalen van je bromfietsrijbewijs heeft Auto- en motorrijschool Vincent Fijan ook nog een kleinigheidje voor je klaarliggen.

Twijfel geen moment en bel of mail gerust.