Autorijlessen bij

Vincent fijan

Lessen voor je autorijbewijs is een leuke periode waarin je veel leert en later met veel plezier op terugkijkt. Daarom is de rijschoolkeuze erg belangrijk. Je wilt immers les krijgen van goed opgeleide rij-instructeurs met ervaring en plezier in hun werk.

Auto- en motorrijschool Vincent Fijan geeft autorijlessen waarbij veilige verkeersdeelname, plezier, gezelligheid en professionaliteit voorop staan. Om die reden zijn al onze instructeurs bhv  gecertificeerd. Vanzelfsprekend zijn alle instructeurs ook in het bezit van hun WRM pas en volgen ze alle verplichte bijscholingen. Je kunt bij Auto- en motorrijschool Vincent Fijan al starten met autorijlessen vanaf 16,5 jaar. Zowel schakelrijlessen als automaatrijlessen zijn bij ons te volgen.

Zit faalangst jou in de weg om je autorijbewijs te halen of ben je bekend met autisme? Dan kunnen we jou hierin een hele goede begeleiding geven. Bij auto- en motorrijschool Vincent Fijan hebben wij speciaal opgeleide instructeurs die ervoor gaan zorgen dat ook jij gewoon je rijbewijs kan halen en je een onvergetelijke tijd in de auto geven. 

[

Automaat en schakel

[

Faalangst

[

Autismespectrum

[

Opfris lessen

Rijschool vincent fijan Capelle Ford auto motor bromfiets

Meld je vandaag nog aan! gegarandeerd succes

Auto- en motorrijschool Vincent Fijan heeft een aantoonbaar hoog slagingspercentage. Dankzij dit slagingspercentage is succes gegarandeerd.

 

Vertel me meerNeem contact op