Paardentrailer Rijbewijs bij Rijschool Vincent Fijan

Ben je op zoek naar de beste rijlessen voor je paardentrailer rijbewijs (E achter B)? Zoek niet verder! Bij Rijschool Vincent Fijan bieden we gespecialiseerde training voor het E achter B rijbewijs, zodat je met vertrouwen en kennis de weg op kunt met je paardentrailer.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Rijles wanneer het jou uitkomt
  • Plezier en veiligheid bovenop
Contact
Paardentrailer rijbewijs bij Vincent Fijan in Capelle aan den IJssel

Heb ik een E achter B rijbewijs nodig voor een paardentrailer?

Het rijbewijs dat je nodig hebt voor het besturen van een paardentrailer hangt af van het totaalgewicht van de auto en de aanhanger. In sommige gevallen volstaat een B-rijbewijs, maar voor zwaardere combinaties is een BE-rijbewijs (E achter B) vereist.

B-rijbewijs: Als het totaalgewicht van de auto en de aanhanger samen niet meer is dan 3500 kg en de aanhanger zelf weegt niet meer dan 750 kg, dan is een B-rijbewijs voldoende. Echter, zelfs als een B-rijbewijs volstaat, kan een BE-rijbewijs je helpen om veiliger en met meer vertrouwen te rijden met een paardentrailer.

BE-rijbewijs (E achter B): Als de combinatie meer weegt dan de bovengenoemde limieten, is een E achter B rijbewijs vereist. Dit houdt in dat als de aanhanger meer dan 750 kg weegt, en de totale combinatie meer dan 3500 kg, je een BE-rijbewijs nodig hebt.

Het E achter B rijbewijs biedt meer vrijheid en flexibiliteit bij het kiezen van een paardentrailer en auto en is daarom een populaire keuze onder paardenliefhebbers.

Ontvang vrijblijvend meer informatie


"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Waarom kiezen voor Vincent Fijan?

  • Deskundige Instructeurs
  • Hoog Slagingspercentage
  • Flexibele Roosters

Recensies

28 reviews

google recensies

De snelle weg naar je paardentrailer rijbewijs: Kies de Opleiding die bij Jou Past

Voor het E rijbewijs hebben we een breed scala aan opleidingsmogelijkheden, net zoals we dat doen voor de personenauto.

 

In één dag of gespreid?

Je kunt bij ons in slechts één dag het E rijbewijs halen door middel van een intensieve dagopleiding. Deze dag begint ‘s ochtends met een rit samen met de instructeur, die alles gedetailleerd uitlegt. Vervolgens kun je ‘s middags examen doen, waardoor je aan het einde van de dag al klaar bent met het behalen van je E rijbewijs. Als alternatief kun je ook kiezen voor losse lessen, verspreid over meerdere dagen. We geven je hierin graag advies op maat.

Met wat ga je rijden?

We geven rijles met een Ford Focus en een twee as middenasaanhangwagen. De Ford Focus, een automaat met benzinemotor, is erg wendbaar en uitstekend geschikt voor de aanhangwagen. Samen vormen ze een combinatie van ongeveer 10,5 meter, wat het leren rijden met een paardentrailer een realistische ervaring maakt.

 

Nog vragen?

Mocht je nog verdere vragen hebben of een afspraak willen maken, aarzel dan niet om ons te bellen of vul ons contactformulier in zodat wij contact met jou kunnen opnemen. Neem Contact Op

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen?

Rijschool Vincent Fijan heeft een aantoonbaar hoog slagingspercentage. Dankzij dit slagingspercentage is succes gegarandeerd.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan