E achter B

Vincent fijan

Of je nu een aanhangerrijbewijs nodig hebt voor je werk of om lekker te recreëren met de caravan. Soms heb je nu eenmaal dit E achter B rijbewijs nodig. Bij Auto- en motorrijschool Vincent Fijan zit je dan goed! Wij geven leuke, gezellige en motiverende lessen voor het BE rijbewijs  en zorgen ervoor dat jij snel en veilig de weg op kan met je aanhangercombinatie.

Een E achter B rijbewijs is nodig indien je de weg op wilt met een combinatie zwaarder dan 3500kg maar ook bij een lichtere combinatie kan het prettig zijn om in een vertrouwde omgeving ervaring op te doen.

Tijdens de lessen leren we jou om goed en veilig te manoeuvreren met de combinatie. De instructeurs van Auto- en motorrijschool Vincent Fijan zorgen ervoor dat je vlot, veilig en milieubewust de weg op gaat. Tijdens de rijopleiding wordt alles goed en duidelijk uitgelegd omtrent het besturen van de auto met de aanhangwagen erachter.

Net als met de personenauto hebben wij voor het E rijbewijs meerdere mogelijkheden van opleidingen. Zo kan je bij ons in één dag het E rijbewijs behalen door middel van een dagopleiding. Dit houdt in dat je ’s ochtends samen met de instructeur op pad gaat. De instructeur legt alles haarfijn uit om vervolgens ’s middags examen te kunnen doen. Op deze manier ben je in één dan klaar met het behalen van het E rijbewijs. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor losse lessen verspreid over meerdere dagen. Uiteraard kunnen we je hierin adviseren.

Wij rijden met een Ford Focus en een twee as middenasaanhangwagen. De Ford Focus is een automaat benzine aangedreven motor en erg wendbaar voor de aanhangwagen. De combinatie komt samen op zo’n 10,5 meter uit.

Heb je verder nog vragen of wil je een afspraak maken, bel dan gerust of laat ons naar jou bellen.

Rijschool vincent fijan Capelle Ford auto motor bromfiets

Meld je vandaag nog aan! gegarandeerd succes

Auto- en motorrijschool Vincent Fijan heeft een aantoonbaar hoog slagingspercentage. Dankzij dit slagingspercentage is succes gegarandeerd.

 

Vertel me meerNeem contact op