E achter B VINCENT FIJAN

Of je nu een aanhangerrijbewijs nodig hebt voor je werk of om lekker te recreëren met de caravan. Soms heb je nu eenmaal dit E achter B rijbewijs nodig. Bij Rijschool Vincent Fijan zit je dan goed! Wij geven leuke, gezellige en motiverende lessen voor het BE rijbewijs en zorgen ervoor dat jij snel en veilig de weg op kan met je aanhangercombinatie.

BEL ONS: 010-316 05 73
E achter B Vincent Fijan
Vincent Fijan autorijschool

Manoeuvreren Met Vertrouwen: Lessen Voor Rijden Met Aanhangwagen

Een E achter B rijbewijs is nodig indien je de weg op wilt met een combinatie zwaarder dan 3500kg maar ook bij een lichtere combinatie kan het prettig zijn om in een vertrouwde omgeving ervaring op te doen.

Tijdens de lessen leren we jou om goed en veilig te manoeuvreren met de combinatie. De instructeurs van Rijschool Vincent Fijan zorgen ervoor dat je vlot, veilig en milieubewust de weg op gaat. Tijdens de rijopleiding wordt alles goed en duidelijk uitgelegd omtrent het besturen van de auto met de aanhangwagen erachter.

Verschillende Opleidingsopties: Van Één Dag tot Meerdere Lessen

Net als met de personenauto hebben wij voor het E rijbewijs meerdere mogelijkheden van opleidingen. Zo kan je bij ons in één dag het E rijbewijs behalen door middel van een dagopleiding. Dit houdt in dat je ’s ochtends samen met de instructeur op pad gaat. De instructeur legt alles haarfijn uit om vervolgens ’s middags examen te kunnen doen. Op deze manier ben je in één dan klaar met het behalen van het E rijbewijs. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor losse lessen verspreid over meerdere dagen. Uiteraard kunnen we je hierin adviseren.

Wij rijden met een Ford Focus en een twee as middenasaanhangwagen. De Ford Focus is een automaat benzine aangedreven motor en erg wendbaar voor de aanhangwagen. De combinatie komt samen op zo’n 10,5 meter uit.

Heb je verder nog vragen of wil je een afspraak maken, bel dan gerust of laat ons naar jou bellen.

Rijschool Vincent Fijan

E achter B tarieven

Losse les

€ 105

Losse les van 90 minuten

Pakket A

€ 976.50

4x 3 uur rijles, Examen

Geschikt voor kandidaten met geen tot weinig ervaring.

Kandidaat gaat goed voorbereid richting het examen

Pakket B

€ 806.50

4x 2 uur rijles, Examen

Geschikt voor kandidaten met ervaring.

Gespreid leren zorgt voor veel rust

Pakket C

€ 806.50

2x 4 uur rijles, Examen

Intensieve rijopleiding

Geschikt voor kandidaten met veel ervaring

Bij meerdere kandidaten is korting bespreekbaar

Betalen in termijnen is mogelijk, hiervoor brengen wij € 15,00
administratiekosten in rekening. Vraag naar de voorwaarden.

Op pakketten ouder dan 1 jaar is geen restitutie mogelijk.

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen?

Rijschool Vincent Fijan heeft een aantoonbaar hoog slagingspercentage. Dankzij dit slagingspercentage is succes gegarandeerd.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan