De voordelen van een tussentijdse toets voor je autorijbewijs

Laten we eerlijk zijn, het halen van je rijbewijs kan best spannend zijn, vooral het praktijkexamen. Gelukkig is er iets dat kan helpen: de Tussentijdse Toets. In deze blog bespreken we waarom het een goed idee is om deze toets te doen voordat je opgaat voor je echte rijexamen.

Neem contact op
Rijschool Vincent Fijan

Wat is een tussentijdse toets?

De tussentijdse toets is een soort oefenronde voor je rijexamen. Deze toets duurt net zo lang als het echte rijexamen en je gaat door dezelfde onderdelen heen. Het is een ideale kans om te ervaren hoe het examen voelt. Aan het einde van de toets geeft een examinator van het CBR je nuttige tips. Ben je goed in bijzondere verrichtingen zoals achteruit inparkeren of een bocht achteruit rijden, en doe je dit op een vlotte en veilige manier? Dan kun je zelfs een vrijstelling krijgen voor deze onderdelen bij je echte rijexamen.

Je kunt wennen aan de examensituatie

De Tussentijdse Toets is een perfecte kans om te wennen aan de examensituatie. Je maakt kennis met hoe het examen verloopt en wat er van je verwacht wordt. Dit kan een hoop zenuwen schelen op de dag van het echte examen.

Persoonlijke Feedback van CBR-examinator

Een groot voordeel van de toets is de persoonlijke feedback die je krijgt van de examinator. Deze tips zijn goud waard omdat je precies weet waar je nog aan moet werken. Zo kun je gericht oefenen om je praktijkexamen te halen.

Een tussentijdse toets kan vrijstelling geven voor de bijzondere verrichtingen

Als je de bijzondere verrichtingen, zoals parkeren of keren, goed uitvoert tijdens de Tussentijdse Toets, kun je hiervoor vrijstelling krijgen tijdens het echte examen. Dat betekent minder druk op de grote dag.

Waarom zou je kiezen voor een tussentijdse toets?

Door de Tussentijdse Toets te doen, bouw je vertrouwen op. Je weet wat je kunt verwachten en je hebt al eens een soortgelijke ervaring gehad. Dit vertrouwen kan net het verschil maken tijdens je echte examen.

Formulier autorijlessen


"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Waarom kiezen voor Autorijschool Vincent Fijan?

  • Ervaren instructeurs met een persoonlijke aanpak
  • Rijles wanneer het jou uitkomt!
  • Hoog slagingspercentage voor gegarandeerd succes
  • Speciale begeleiding bij faalangst en autisme
  • Ondersteuning bij het behalen van je theorie-examen

Recensies

28 reviews

google recensies

Blogs

Hieronder vind je de laatste blogs!

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen?

Rijschool Vincent Fijan heeft een aantoonbaar hoog slagingspercentage. Dankzij dit slagingspercentage is succes gegarandeerd.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan