Rijbewijs verlengen in Capelle aan den IJssel

Bij Rijschool Vincent Fijan in Capelle a/d IJssel hebben we een Photo-ME fotocabine geplaatst. Hiermee wordt het verlengen van je rijbewijs een stuk eenvoudiger en sneller. Je hoeft niet langer naar een fotograaf of het gemeentehuis te gaan om officiële documenten aan te vragen. Bij ons regel je alles op één plek!

Hoe werkt het?

Het proces van het online vernieuwen van je rijbewijs in combinatie met een fotocabine is eenvoudig:

Stap 1:
Pasfoto in de fotocabine: Ga naar een fotocabine die erkend is door het RDW. Volg de instructies in de cabine om een pasfoto te maken voor het ”Online Rijbewijs Verlengen”.

Stap 2:
Goedkeuring & betalen: De RDW keurt je foto en stuurt je een link waarmee je eenvoudig kan betalen via iDeal.

Stap 3:
Ophalen bij de gemeente: Na het voltooien van de stappen, hoef je alleen nog maar het rijbewijs op te halen bij de gemeente.

Bron: Photo.me

 

Gebruik de Photo-ME ook voor het bijschrijven van een nieuwe categorie

Bij Rijschool Vincent Fijan in Capelle aan den IJssel hebben we de Photo-ME fotocabine niet alleen voor rijbewijsverlengingen, maar ook voor het bijschrijven van nieuwe categorieën op je rijbewijs. Dit betekent dat je snel en eenvoudig een officiële pasfoto kunt maken die voldoet aan alle eisen. Met de Photo-ME fotocabine hoef je niet naar een aparte fotograaf of te wachten op een afspraak bij het gemeentehuis. Je maakt je pasfoto direct bij ons, regelt de nodige documenten en kunt snel en efficiënt je nieuwe rijbewijscategorie laten bijschrijven.

 

 

Meer dan alleen je rijbewijs verlengen

Bij Rijschool Vincent Fijan kun je met onze Photo-ME fotocabine veel meer doen dan alleen je rijbewijs verlengen. Je kunt de fotocabine gebruiken voor het bijschrijven van een nieuwe categorie op je rijbewijs, het verlengen van je paspoort, kwalificatiekaart of ID-kaart. Onze pasfoto service zorgt ervoor dat je snel en makkelijk de juiste foto’s krijgt die aan alle eisen voldoen. Je kunt ook funfoto’s maken voor persoonlijk gebruik. Alles is snel, betrouwbaar en eenvoudig bij ons geregeld.

 

Hoe lang van tevoren moet ik mijn rijbewijs verlengen?

Jouw rijbewijs is geldig tot de datum die op je rijbewijs staat. Je moet dus een nieuw rijbewijs hebben op de datum dat je oude rijbewijs verloopt. Wij raden aan om dit minimaal twee weken van tevoren te doen. In principe kun je je rijbewijs altijd verlengen, de geldigheid van je nieuwe rijbewijs gaat in vanaf de dag dat je deze aanvraagt.

Kan ik zonder afspraak langsgaan om mijn rijbewijs te verlengen?

Ja, je kunt tijdens onze openingstijden zonder afspraak langskomen om gebruik te maken van de fotocabine en de verlenging van je rijbewijs te regelen. Dit zijn de openingstijden van onze winkel:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 14:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: 09:30 – 14:00
Zondag: Gesloten

Verleng je rijbewijs bij Vincent Fijan

Kom naar Rijschool Vincent Fijan in Capelle aan den IJssel. Bij ons kun je snel en makkelijk je rijbewijs verlengen, een nieuwe categorie bijschrijven of je paspoort en ID-kaart verlengen. Met onze Photo-ME fotocabine regel je alles zonder gedoe. Ons team helpt je graag!

Adres: Hoofdweg 302, 2908 LC Capelle aan den IJssel

Telefoon: 010-316 05 73

E-mail: info@vincentfijan.nl

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen?

Rijschool Vincent Fijan heeft een aantoonbaar hoog slagingspercentage. Dankzij dit slagingspercentage is succes gegarandeerd.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan